LP’s gezocht

lp's gezocht den helder

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@juicyrecords.nl of bel ons op 06 36 241 539.

Juicy Records, de platenzaak uit Den Helder, zoekt eigenlijk altijd tweedehands platen en koopt daarom ook LP’s bij particulieren in. Dus bent u de zolder aan het opruimen en mocht u nog een doos of enkele LP’s vinden, dan vernemen wij dat graag! Natuurlijk mag u ze schenken, maar bij interessante titels kunnen we ook een bod doen.

Wij zijn op zoek naar nette platen in genres als Pop, Rock, Soul, Funk, Reggae, HipHop tot Metal en Nederpop. We hebben echter geen interesse in klassieke muziek, kermisklanten of verzamelaars van James Last en Alle 13 goed. Niet dat dit geen mooie muziek betreft, maar we merken aan ons publiek in Den Helder dat hier geen behoefte naar is.

Dus bent u woonachtig in Den Helder, Julianadorp, Schagen, Sint Maarten, Wieringerwaard, Callantsoog, Slootdorp, Texel, Anna Paulowna, Kolhorn of een andere plaats in de regio Noord Holland, dan houden wij ons aanbevolen om enkele LP’s en singles óf een gehele platencollectie over te nemen.

Wij kunnen doordeweeks vrijblijvend bij u langskomen of we spreken zaterdag een tijd af waarbij u langskomt in onze winkel.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@juicyrecords.nl of bel ons op 06 36 241 539.

Hartelijke groet,

Mario & Jort

Zoekwoorden: inkoop LP | Inkoop LP’s | Wij kopen in | LP | LP’s | Platencollectie | Platen | Collectie | Den Helder | Julianadorp | Schagen | Sint Maarten | Wieringerwaard | Callantsoog | Slootdorp | Texel | Anna Paulowna | Kolhorn | Noord Holland | verkoop | verkopen | singles | singletjes | 12 inch | 7 inch | 12″ | 7″


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.